Cum Coronavirusul a schimbat relatiile pentru totdeauna

Modificari ale culturii matrimoniale la care ne putem astepta in viitorul apropiat. Izbucnirea coronavirusului a schimbat lumea in moduri in care putini oameni s-ar fi putut astepta si a schimbat, de asemenea, o multime de relatii. Izbucnirea virala a atras multi oameni si i-a indepartat pe multi. Schimbarile economice si sociale pe care le-a provocat coronavirusul asupra lumii au zguduit permanent cultura intalnirilor.

Aplicatiile si site-urile de intalniri online au inregistrat rapid o reducere masiva a utilizatorilor si a interactiunilor din serviciile lor, deoarece restaurantele, cinematografele si multe alte locatii de intalniri isi inchid usile. Oamenii au fost, de asemenea, mai precauti cu privire la persoana cu care s-au intalnit si cand. 

Coronavirusul a schimbat lumea pentru totdeauna si a schimbat si relatiile noastre. Aici vom arunca o privire asupra schimbarilor culturii si relatiilor matrimoniale la care ne putem astepta in viitorul apropiat.

Mai multe cupluri ca niciodata creeaza case impreuna

Coronavirusul si distantarea sociala si blocajele care au urmat au facut ca multe cupluri aflate in diferite etape ale relatiilor lor sa se mute impreuna pentru prima data. Acest lucru a fost astfel incat sa se poata vedea si sa petreaca timp unul cu celalalt in primele etape ale blocajelor sociale.

Acest lucru a unit si a rupt unele relatii. Acum sunt mai multe cupluri tinere care locuiesc impreuna decat in ​​orice moment al istoriei recente. Multe natiuni europene si occidentale se asteapta la un „baby boom” in urma coronavirusului, deoarece multi tineri isi creeaza case impreuna.

Oamenii va folosi serviciile de intalniri online mai des

Avand atatea restrictii in vigoare, oportunitatile pentru o intalnire vor fi mai rare, iar oamenii nu vor sa mearga la intalniri care nu au un rezultat probabil pozitiv.

Multe persoane care s-au bucurat de servicii de intalniri casual si platforme de intalniri cu femei singure cautiubire.ro. Daca sunteti in cautarea unor femei singure in zona dvs., de exemplu, serviciile oferite de platformele online de dating va ofera optiuni de intalnire cu parteneri care au interese similare.

Serviciile de dating vor vedea o crestere a numarului de utilizatori

Serviciile de intalniri si aplicatiile care au utilizatori seriosi in ceea ce priveste construirea de relatii de lunga durata, vor deveni mai populare in urmatorii ani. Va fi mai greu sa cunoasteti oameni, sa va faceti prieteni si sa va largiti cercul social cu atatea restrictii asupra miscarii sociale si a locurilor sociale.

Oamenii vor apela la aplicatii de intalnire precum femei singure cautiubire.ro si Tinder, care ofera o varietate de optiuni pentru a gasi parteneri potential. Intalnirea si comunicarea timpurie vor avea loc online, inainte ca oamenii sa aiba probleme cu rezervarea meselor la restaurante.

Coronavirusul a facut ravagii in multe domenii ale vietii, in intreaga lume. Intalnirile se numara printre numeroasele victime, intrucat oamenii cauta mai multe intalniri de calitate pentru a-si petrece timpul social limitat.

Stigmatizarea aplicatiei de intalniri este redusa la tacere  

Cu oamenii care apeleaza la aplicatii de intalniri in numar record, stigmatul din jurul „ne-am intalnit online” s-a incheiat cu adevarat. 

Odata cu restrictiile impuse, multi dintre voi au acum mai mult timp. Nu va imbracati dimineata, nu va deplasati la serviciu sau nu va intalniti cu prietenii dupa programul de lucru. Multi dintre voi aveti mai mult timp sa vorbiti. Mai mult, aveti ceva important de vorbit. Chitchat-ul si discutiile mici au devenit mult mai putin relevante.

In schimb, in ​​timpul acestei pandemii, celibatarii vor impartasi ganduri mult mai semnificative de frica si speranta – si vor cunoaste rapid lucruri vitale despre un potential partener. Psihologii raporteaza ca aceasta auto-dezvaluire – procesul de dezvaluire a celor mai profunde sentimente, atitudini si experiente – stimuleaza intimitatea, dragostea si angajamentul. Acestea sunt pietrele de temelie ale unui parteneriat robust.