Ce comandam acasa? carti, dvd-uri, servicii

Librarii online, livrari de DVD-uri acasa, si alte servicii pe care le puteti primi la domiciliu – le-am selectat pentru dvs.!

Carti versiune “analog” cu comanda virtuala Strategia financiara a unui student eficient: banii lunari raman la tine in buzunar. Cartile vor fi comandate in regim dolce far niente de pe net. Coletul pleaca la ai tai, care vor fi bucurosi sa ti le achite. Tu, “zambila”, intri in posesia lor candva, in curand.

Daca esti absolvent si n-ai timp (si pe undeva nici chef, ca sa stabilim sinceritatea de comun acord) sa te deplasezi pana la librarie, atunci parca e mai comod sa stii ca acea carte pe care o vroiai te asteapta doar pe tine in cutia postala de acasa, fie in cea de la oficiu. Veioza emite lumina calda, dar chioara, din colt. La coltulul opus al camerei de lucru, aplecat asupra tastaturii, butonezi. Cin’spe ferestre deschise, nu mai stii ce vroiai de la ele si de la tine, revii la comanda. In materie de carti, rareori ai nevoie de o comanda limita: poti sa comanzi una sau o suta si site-ul respectiv ti le trimite ramburs, via Posta Romana sau prin curier (pentru care se percepe o taxa in plus) asa cum preferi. Procesul nu este deloc unul mai complicat decat unul obisnuit de cumparaturi online. Apesi un buton, ai un cos de cumparaturi virtual undeva in partea de sus a paginii, in schimb de cele mai multe ori trebuie sa iti faci un cont in care e bine sa dai datele tale reale, in cazul in care vrei sa ajunga unde trebuie. Cei mai multi din retailerii online au si newsletter-uri, astfel ca in cazul in care nu doriti sa vi se umple inboxul de promotii, ar fi bine sa fiti atenti si sa deselectati casuta care zice “Da, vreau newsletter” atunci cand va faceti cont. In rest, numai de bine, comanda de carte nu ridica in general probleme neasteptate iar procesul dureaza maxim cateva zile (in general mai putin de o saptamana). Tot ce va mai asteapta de aici incolo este veioza si fotoliul confortabil. Lectura placuta!

Carte online • Librarii online: Veti gasi o retea mare de librarii ale caror oferte sunt, in mare, cam aceleasi ca si in librariile reale (iar editurile active si foarte active nu sunt nici ele chiar atat de multe, din pacate). O sursa buna de listinguri de librarii online se gaseste la http://www.web-index.ro/  librarii_virtuale.html , in cazul in care doriti sa aprofundati problema. Alte adrese drese utile: http://www.supercarti.ro/  http://www.librarie.net/  http://www.librariaonline.ro/  http://www.librarieonline.net/  http://www.onlinelibrarie.ro/  (carti, birotica, papetarie, filme, jocuri, muzica, jucarii) http://www.ishop.ro/  http://www.librariileonline.ro/  (fiecare carte in editia cea mai noua) http://www.time-services.ro/  http://www.carte-online.ro/  (librarie ezoterica) http://www.cartionline.ro/   http://www.librarie-online.ro/  http://www.tarabacucarti.ro/  http://www.carteonline.ro/

• De asemenea, puteti gasi si carti in regim de anticariat, in cazul in care cautati niste editii mai vechi ale unui titlu sau, poate, carti care nu au mai fost reeditate recent: http://www.cartile.ro/  (anticariat-librarie)