Mama lui nu ma vrea!

“Buna, sunt Anda si am o mare problema cu mama iubitului meu… nu stiu ce sa mai fac sa ma accepte!

Sunt impreuna cu iubitul meu de 1 an, iar mama lui nu este deloc de acord cu relatia noastra, deoarece eu nu provin din acelasi mediu social ca si ei, sau mai bine zis sunt mai saraca! Mama lui este o femeie de cariera, care si-a neglijat sotul in favoarea serviciului (poate de aceea au si divortat), nu face curat in casa, nu gateste si vine mereu suparata si stresata de la job.

De cele mai multe ori cand ajunge acasa sunt si eu acolo si ma simt in plus. Il cheama pe prietenul meu sa stea de vorba, mananca impreuna, iar in tot timpul acesta eu stau in camera si il astept. Iubitul meu se poarta foarte frumos cu mine si m-a invitat o data la masa, moment in care mama lui nu a mai avut subit pofta de mancare.

Eu sunt o fata modesta, cu un trai de viata decent… insa el are tot ce isi doreste. Cateodata ma intreb de ce m-a ales pe mine din toate fetele pe care le putea avea. Imi spune ca ma iubeste si ca ar face orice pentru mine, insa cand este vorba de mama lui tace malc.

Accepta tot ce ii zice, nu se cearta niciodata cu ea, ii cere tot timpul sfaturi si chiar merg la cumparaturi impreuna (evident eu nu merg deoarece le stric dispozitia). Am mai avut relatii de durata, am 22 de ani, insa o mama atat de posesiva nu am mai intalnit.

Nu mai suport! Nu mai stiu ce sa fac sa ii fiu pe plac. Desi nu a spus niciodata ca nu ma vrea langa fiul ei, imi dau seama dupa comportament. Nici nu stiu cum sa port o discutie cu iubitul meu pe aceasta tema deoarece imi este teama ca ii va lua apararea mamei lui si se va desparti de mine.

Am nevoie de un sfat, de o explicatie, poate mai este cineva in situatia mea care sa ma lamureasca daca pot rezolva problema sau nu. Nu vreau sa ma despart de iubitul meu deoarece tin foarte mult la el, insa imi doresc din tot sufletul ca mama lui sa ma accepte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here