Frumusețe până la vârful degetelor fără prea mult efort: Oja semipermanentă

La fel ca lacurile convenționale, oja semipermanentă vine în sticle mici cu o perie. La prima vedere, pare puțin mai groasă. Această ojă este de fapt mai durabilă decât în ​​mod normal. Culoarea poate să reziste de la două săptămâni până la o lună pe unghii, fără deteriorare majoră. Este mai puțin vâscoasă decât gelul UV din salonul de manichiură și permite unghiilor să respire mai bine. Acest lucru o face mai blândă decât versiunea cu gel și durează cel puțin două, uneori până la patru săptămâni. Spre deosebire de gelul UV, nu este necesar să pilești unghiile, ceea ce le protejează de deteriorare. Oja semipermanentă este foarte rezistentă. Se usucă mult mai repede sub lampa UV/LED decât oja convențională și este mai ieftină decât o manichiură profesională.

Oja semipermanentă din ce în ce mai populară

Manichiura cu ojă semipermanentă devine din ce în ce mai populară în studiourile de manichiură, precum și în mediul privat, deoarece este considerată a fi deosebit de durabilă și combină avantajele unghiilor cu gel cu aplicarea simplă a lacului de unghii convențional. Și cel mai bine, unghiile naturale și frumoase  pot fi realizate cu ușurință acasă. Se aplică pe unghie în mai multe straturi subțiri și se fixează sub o lampă UV. În timp ce oja normală ar trebui pur și simplu să se usuce la aer după aplicare, oja semipermanentă funcționează pe același principiu ca și gelul: după aplicare, materialul trebuie să se întărească prin expunerea la o lampă UV.Rezultatul este similar cu unghiile cu gel. O diferență importantă este că la unghiile cu gel UV, unghia naturală trebuie pilită în prealabil, deoarece consistența gelului este semnificativ mai groasă decât cea a lacului UV. În consecință, atunci când utilizezi gel, unghiile nu pot respira foarte bine și devin casante, ceea ce nu se întâmplă la manichiura cu ojă semipermanentă. 

Mai multe culori, mai multe tipuri de manichiură

Oja semipermanentă este potrivită pentru oricine caută o alternativă la oja normală. Aplicarea este puțin mai complexă decât la oja convențională, dar oja semipermanentă este mai rezistentă și are un timp de uscare mai scurt. Acest tip de ojă este de lungă durată, deoarece durează până la două – patru săptămâni. De asemenea, poate fi folosită pe unghiile naturale. Este disponibilă într-o gamă largă de culori și poți alege orice culoare care îți place din magazinul online FSM România.Oja semipermanentă este potrivit în special pentru începătoarele care doresc să facă primele experiențe în modelarea unghiilor. Ojasemipermanentă este exact ceea ce ai nevoie. Un must-have pentru iubitoarele de unghii perfecte fără a petrece mult timp, oja semipermanentă este ușor de aplicat și durează în medie, două săptămâni. Este mult mai rezistentă decât oja obișnuită, iar pilirea nu mai este o necesară pentru a realiza manichiura. FSM România îți oferă cele mai multe culori de ojă semipermanentă pentru a realiza manichiura perfectă.

Sursa foto: Freepik