Cum sa scoti bulele de aer dintr-un protector de ecran din sticla

Protectoarele de ecran va ajuta sa va protejati electronicele de fisuri, dar pot forma bule de aer daca sunt aplicate gresit sau ecranul dvs. nu este perfect nivelat. Odata ce ati aplicat un protector de ecran, nu puteti elimina cu usurinta bulele de aer din mijloc decat daca il scoateti si il repuneti din nou. Daca aveti bule de aer in jurul marginii dispozitivului, uleiul de gatit le poate indeparta rapid.

Ridicati un colt al protectorului de ecran cu o lama de ras pentru ao indeparta

Glisati cu atentie marginea ascutita a lamei de ras sub unul dintre colturile de pe ecranul de protectie. Pastrati lama orizontala, astfel incat sa nu se sapa in ecran si sa o zgariati. Odata ce ridicati coltul, protectorul de ecran se va ridica incet de pe dispozitiv. Odata ce adezivul de pe ecran este slabit, scoateti-l de pe dispozitiv.

Curatati si uscati ecranul cu o carpa de curatare fara scame

Praful si scamele de pe dispozitivul dvs. sunt principala cauza a bulelor de aer. Udati coltul unei carpe de curatat cu alcool pentru frecare si stergeti-l pe ecranul dispozitivului pentru a indeparta orice praf sau scame. Dupa ce utilizati o carpa umeda, utilizati o carpa fara scame pentru a usca complet ecranul.

De asemenea, puteti utiliza servetele ambalate individual destinate curatarii ecranelor. Servetele pentru ecran sunt disponibile la magazinele de electronice.

Sfat: Lucrati intr-o camera curata, fara praf. Daca folositi un ventilator sau o unitate de curent alternativ, opriti-le mai intai, astfel incat praful sa nu pluteasca.

Indepartati orice exces de praf cu banda Scotch

Asezati o banda de banda scotch pe ecran si apasati usor pe el, astfel incat sa adere. Ridicati incet banda pentru a ridica bucati mai mici de praf sau scame de pe ecran. Fa-ti drum peste ecran, suprapunandu-te usor cu zona pe care ai curatat-o deja, astfel incat sa nu ratezi un loc.

Acoperiti-va complet ecranul cu benzi de banda Scotch daca doriti sa il curatati dintr-o data.

Reaplicati protectorul de ecran

Aliniati marginile protectorului de ecran cu dispozitivul, astfel incat sa nu ramana stramb. Cand sunteti multumit de modul in care este pozitionat protectorul de ecran, setati o margine a acestuia pe ecran si apasati-l incet in pozitie. Adezivul din spatele protectorului va incepe sa se lipeasca imediat de ecran.

Puneti protectorul de ecran intr-o camera umeda, cum ar fi o baie, pentru a reduce bulele de aer.

Frecati degetul sau un card de credit pe suprafata ecranului

Odata ce protectorul de ecran incepe sa adere la dispozitivul dvs., apasati cu degetul sau cu marginea unui card de credit in centrul ecranului. Impingeti din centrul dispozitivului pana la marginea exterioara pentru a muta orice bula de aer afara de sub protectia ecranului. Lucrati in jurul intregului ecran pana cand apasati toate bulele de aer afara.

Daca exista inca bule de aer pe ecran, incercati sa o aplicati din nou sau luati in considerare obtinerea unui nou protector de ecran.

Udati capatul unui tampon de bumbac cu ulei de gatit

Folositi fie ulei de masline, fie ulei vegetal pentru cele mai bune rezultate. Se toarna 1-2 lingurite (4,9-9,9 ml) de ulei intr-un vas mic, astfel incat sa puteti uda usor capatul unui tampon de bumbac. Inveliti tamponul de bumbac cu un strat subtire de ulei, dar nu atat de mult incat sa picure.

Frecati tamponul de bumbac de-a lungul marginilor cu bula de aer

Scoateti orice exces de ulei din tamponul de bumbac si lucrati in jurul marginilor protectorului de ecran. Aplicati un strat subtire de ulei pe margini, astfel incat sa poata intra sub protectia ecranului. Uleiul va netezi bulele de aer si va crea o etansare perfecta.

Sfat: Daca bulele de aer nu dispar pe masura ce aplicati uleiul, ridicati usor marginea protectorului de ecran cu unghia sau cu o lama de ras, astfel incat uleiul sa poata intra dedesubt.

Apasati protectorul de ecran inapoi si stergeti orice ulei

Cand protectorul de ecran nu are bule de aer in jurul marginii, strangeti-l strans de ecran, astfel incat sa adere ferm. Folositi o bucata de prosop de hartie pentru a usca marginile din jurul ecranului si curatati orice ulei suplimentar care a fost impins afara.

Puneti presiune in jurul marginilor protectorului de ecran pentru a vedea daca iese ulei de dedesubt.