Concedieri de criza la PSD

reduceri de criza psd

Victor Ponta a declarat că pentru a se încadra în anumite cheltuieli a concediat citeva zeci de oameni angajaţi la partid, dar a micşorat şi sumele pentru telefoane şi maşini.

“Acum eu sunt, păstrând proporţiile, ca primul ministru al Greciei care a venit în funcţie, dar constată că a preluat o groază de probleme. Nu e vorba de domnul Geoană aici, a fost o campanie electorală pentru prezidenţiale extrem de costisitoare… Primul lucru pe care l-am făcut – de aia zic ca şi Papandreu – am tăiat absolut tot: nu mai există telefoane la partid, nu mai sunt maşini, nu mai sunt cheltuielile obişnuite.Erau vreo 90 de oameni angajaţi vreau să vă spun, acum mai sunt vreo 15 sau 20″, a declarat Ponta, la Realitatea TV.

Ponta a dezvăluit că nu se lasă uşor impresionat de creditorii care vin la uşa partidului.  “Am mai avut discuţii cu câţiva din creditorii noştrii şi pe bună dreptate, ei  vin la mine şi le spun <nu te supăra, ce scria pe afişul ăla sau pe sms-ul ăla? Scria Victor Ponta?>. „<Nu>. Zic <mergi întâi un pic, şi după aia vii la mine>”, a declarat el, zâmbind.

celentano :
March 30th, 2010 at 9:48 am
As vrea sa inteleg
OK, omul face economie, “gospodareste” bugetul (lucru pe care nu il doreste in ceea ce priveste bugetul Romaniei) dar cu creditorii nu il intzeleg: oamenii vin sa-si ceara banii, legal, pentru ceea ce au prestat. Imi pare odioasa aceasta atitudine, ei nu au facut DONATII ci au facut o afacere in urma careia trebuie sa isi primeasca banii.
Cu astfel de oameni, ca Ponta, se doreste implementarea unei economii de piata functionala?
Este el, oare, un om de onoare?? Niciodata, doar ganditi-va ca acest om si-a facut loc printre mafiotzi grei. Ori este imposibil sa nu fie si el cel putzin ca ei, sau poate chiar mai rau.

Marius Mina :
March 30th, 2010 at 2:25 pm
Urmeaza sa-l concedieze si pe Nastase , asa cirrrrripesc pasarelele prin Kisselef

Viorel :
March 30th, 2010 at 7:26 pm
O avea vreunu sange sa ceara executarea silita a PSD-ului? Ar fi super tare.

Mircea Constantin :
April 5th, 2010 at 4:25 pm
Criza aduce si concedieri asa este dar sa va spun partea buna a crizei ea aduce si scaderi de preturi la apartament si la garsoniere eu incerc de mult sa cumpr o garsoniera si nu puteam ei bine acum pot sa sper http://www.imobiliare-bucuresti.ro
http://www.ziarulimobiliar.ro http://www.romaniaimobiliare.ro intrati la garsoniere si uitativa la preturile care le au au scazut deja sub 30000 euro oamenii nu le mai cumpara daca au peste 30000 euro si asta o sa faca si mai ieftin totul asta est epartea de buna a crizei.