Balțata lui Iani și balțata lui Teodorescu fața cu Holșteinul pesedist

Ca o balțata costeliva, hranita cu furaje de proasta calitate produse in saracia Miroșiului, opoziția din Argeș rumega iarba uscata, lasata deoparte de prolificul electorat Holștein ținut in lanț de PSD.

Și cum rumega alene un pai electoral, liberalul Iani a facut privirea roata peste zavoiul politic și l-a luat in catare pe mai puțin simpaticul sau fost inamic, potențial viitor partener de nebunii, Catalin Teodorescu. De cum l-a zarit, in grec s-a trezit deodata amintirea, chiar vulgara, putem spune a mariajului eșuat odinioara dintre PD și PNL.

Din pricina amintirilor care il rascolesc, pe grumazul firav al liberalului s-a simțit din nou, ca o arsura traumatizanta, urma lațului pus cu pricepere de Costica Nicolescu pe gatul sau, semn ca ranile violului politic la care a fost supus in trecutul apropiat nu s-au vindecat inca.

Fara sa faca vreo mișcare inoportuna și sa rastoarne cumva galeata cu electorat in șistar, pedelistul a privit temator catre București și a intrebat daca e voie. Sperietura lui a fost cu atat mai mare cu cat in Duminica Orbului (asta daca nu știați a fost pe 25 mai), Teo a fost fugarit din terasa in terasa de umbra lui Mircea la Cozia, venit intamplator la Pitești sa strice ceva calcule electorale.

De la București i-ar cam da voie sa se pupe cu liberalul, dar exista o singura dilema politica. Daca liberalul se ține iar de prostii, cum a fost o data cu vulgara Alianța Dreptate și Adevar și a doua oara cu ușuratica Uniune Social Liberala, doua doamne desfranate in care fudulia comuna a fost PNL-ul?!

Așa ca privind pe ulița dezbinata și plina de colb a opoziției din Argeș se poate constata ca zootehnia bate analiza politica. Și iata cum am ajuns in fața unei dileme și nu știm cum mama dracului sa echilibram lucrurile și sa folosim dialectica cunoașterii pentru a afla adevarul din spatele staulului opoziției argeșene.

Pe scurt aporia zootehniei spune așa. Cred. Doua vaci stresate nu vor da niciodata douaj’ de kile electorale la hectar și, mai mult de atat, seara cand vin de la pașune vor lovi cu copita galeata cu procente.

Placid, Holșteinul pesedist va fi alimentat in continuare cu furaje de calitate, indeosebi din zona rurala a județului de timidul Tecau, lasat in fruntea cirezii de starostele Costica, din pricina Codului Penal. Asta e, prost sa fii, noroc sa ai.