Montaj pardoseli marmura in cladiri de birouri

Marmura este una dintre pietrele naturale cele mai folosite in constructii si amenajari interioare sau exterioare. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca marmura este o piatra naturala deosebita din perspectiva estetica, dar si pentru ca aduce un plus de eleganta oricarui spatiu unde este montata. In acest context nu este de mirare ca marmura este alegerea inclusiv pentru diferite cladiri de birouri.

Faptul ca marmura este o piatra naturala cu o estetica deosebita o face printre alegerile preferate in diferite proiecte si lucrari. Insa in acelasi timp vorbim despre o piatra naturala sensibila la zgarieturi sau la substante precum acizi sau grasimi. Tocmai de aceea este foarte important sa alegi cu atentie marmura pentru cladirile de birouri, dar si prelucrarea si montajul de marmura in astfel de spatii. In acest sens cea mai indicata alegere o reprezinta o firma profesionista care ofera servicii de montaj marmura.

Modul de lucru pentru montarea de marmura

In vederea obtinerii celor mai bune rezultate firmele profesioniste apeleaza la tehnologie moderna si la echipamente profesionale pentru prelucrarea marmurei, dar si pentru lucrarile de montaj, de slefuire si de lustruire. Inainte de a incepe montarea de marmura este foarte importanta verificarea suprafetei suport pe care marmura urmeaza a fi montata. In acelasi timp este foarte importanta alegerea adezivului folosit pentru lipirea pietrei naturale de suprafata suport.

In urma montajului de marmura se efectueaza operatiuni de aplicare a tratamentelor pentru marmura, de slefuire marmura si ulterior de lustruire. Aceste operatiuni au menirea de a creste durabilitatea, dar si de a impermeabiliza suprafetele unde a fost montata marmura. Nu in ultimul rand aceste operatiuni contribuie la corectarea eventualelor defecte ale placilor de marmura, dar si pentru a pune in prim plan luciul unic al marmurei. Toate aceste operatiuni sunt efectuate de specialistii in montarea placilor de marmura.

Pardoselile de marmura in cladirile de birouri

Cladirile de birouri sunt spatii cu un trafic relativ intens. Chiar daca nu vorbim despre trafic cu diferite utilaje, trebuie spus ca intr-o cladire cu trafic intens pardoselile de marmura pot avea de suferit odata cu trecerea timpului ca urmare a uzurii. Uzura poate genera aparitia fisurilor, a zgarieturilor sau a petelor. Insa odata ce apelezi la o firma profesionista pentru montajul pardoselilor de marmura intr-o cladire de birouri, poti avea garantia unei lucrari de calitate si a unei rezistente indelungate.

Chiar si in contextul in care odata cu trecerea timpului se iveste uzura in cazul pardoselilor de marmura, poti apela la serviciile de slefuire marmura. In cadrul acestor servicii vei beneficia de procese tehnologice si echipamente moderne care contribuie la reconditionarea marmurei astfel incat piatra naturala sa nu fie afectata, dar care in acelasi timp vor readuce stralucirea si luciul marmurei. Indiferent daca ai nevoie de montaj pardoseli de marmura sau de slefuirea marmurei intr-o cladire de birouri, firma BrownStone iti sta la dispozitie cu servicii complete pentru astfel de lucrari.